İSTANBUL / TUZLA - HALİL TÜRKKAN İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Aile birliğimize ait  Mart 2024 ayına ait gelir gider tablosu için yıklayınız.

Nis

MEB projeleri kapsamında yürütülen 'Dilimizin Zenginlikleri'  projesinin mart ayı etkinlikleri bir ay bayunca öğrencilerimiz tarafından çeşitli etkinkliklerle zevkle gerçekleştirildi. Bu ayın konusu Mevlana ve Mesnevisi idi. Türkçe öğretmenimiz Yasemin ÇARIKCI tarafından hazırlanan etkinliklerde birçok öğrencimiz görev aldı. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyor, elinize sağlık diyoruz.

Mrt

Rahmet, mağfiret ve cehennemden kurtuluş ayı Ramazan ayında Aile Birliğimiz anlamlı bir proje gerçekleştirdi. Okul çapında  'Kardeşimin Yanındayım' kampanyasını başlatarak, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını temin etti. Tüm öğrencilerimizin katkılarıyla oluşturulan koliler ilgili ailelere teslim edilmeye başlandı. Katkıda bulunan tüm öğrencilerimizle ailelerimizle gurur duyuyor, aile birliğimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Daha önce resim alanında 2 birincilik elde eden öğrencimiz Nisanur ÇELİK'ten bir birincilik daha geldi. İlçede yapılan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim Yarışmasında Tuzla birincisi oldu. Öğrencimizi ve Görsel Sanatlar dersi öğretmenimiz Hicran YILMAZ EZER'i tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Destanının 109. kutlama programı düzenlendi. Türkçe öğretmeni Gökçen HONÇA'nın rehberliğinde programda görev alan öğrencilerimiz bizlere duygusal anlar yaşattılar. Bu vesileyle bir kere daha şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okulca İftar yaptık. Tuzla Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde her sene olduğu gibi bu sene de okullarda iftarlar düzenleniyor. Okulumuz öğretmenleri, aile birliği, sınıf temsilcileri, velileri, çalışanları ve 8.sınıf öğrencilerinin katılımıyla toplu olarak iftar yaptı. İftarımıza Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Metin ÇANGIR ve Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet ÇELİKEL de teşrif ettiler. İlgili kuruluşlara, ikramda ve serviste yardım eden tüm personelimize teşekkür ederiz.

Mrt

Her yıl 14 Mart tarihi dünyada Pi Günü olarak kutlanmakta. Okulumuzda da Pi Günü ve Matematik Haftası etkinlikleri düzenlendi. Öğrencilerimiz çeşitli konuşma ve videolardan sonra bilgi yarışmasına katıldılar. Büyük bir heyecan içinde yapılan yarışmada 6/B sınıfımız birinci oldu. Öğrencilerimizi ve programı hazırlayan Matematik öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ekinlikleri doğrultusunda öğrencilerimize İlk Yardım Semineri verildi. Tuzla İSG sorumlusu Mehmet ÇALIŞKAN tarafından verilen seminerde öğrencilerimiz bilgilerini gözden geçirdiler, yeni bilgiler edinerek bilinçli ilk yardımın nasıl yapıldığını öğrenmiş oldular. Böylece hem kendilerine hem de çevrelerine karşı ihtiyaç duyulması halinde nasıl yardım edebileceklerini öğrenmiş oldular.

Mrt

Aile Birliğimiz çiğ köfte etkinliği düzenledi. Daha önce de birçok etkinlik düzenleyen aile birliğimiz, bu sefer de öğrencilerimizden gelen istek üzerine çiğ köfte etkinliği düzenledi. Öğrencilerimiz, böylece Ramazan ayı öncesi istedikleri bir etkinliğe daha severek katılmış oldular.